Lån på minuttet

Lån på minuttet er perfekt for deg som har akutt behov for penger. Renten er relativt høy, men det er lettere å få et slikt lån innvilget.

Det kan skje for de fleste at de en dag står i en situasjon der et midlertidig lån kan være den perfekte løsningen, vi har i hvert fall alle fått en regning som vi ikke hadde forventet, eller opplevd at den gamle datamaskinen ikke ville fungere lenger. Da kan vi stå i en situasjon der vi må ut for å kjøpe en ny PC eller noe annet som er gått i stykker.

Hvis du søker om å låne penger på minuttet, får du svar med en gang du har søkt. Der blir det foretatt en elektronisk vurdering av din økonomi utfra din kredittscore, som er beregnet ut fra din aktuelle økonomiske situasjon. Renten er den samme som på et vanlig lån uten sikkerhet. Husk at det ikke er i alle tilfeller at du får penger med en gang. Du får i midlertidig alltid et svar.

Dersom du ikke får innvilget et vanlig lån, kan du prøve å søke et smålån på minuttet. Renten på et slikt lån er høyere, men det er lettere å få det innvilget. Utbetalingstiden er kortest med et smålån på minuttet.


Vurderinger

Deres sammenligningstjeneste har gjort det veldig raskt og lett for meg å finne den beste långiveren. Tusen takk!
Jonas, fotograf
Jeg kan anbefale denne nettsiden til alle som er ute etter å finne en billig långiver.
Karianne, oversetter
Med Lån365.no fant jeg et rimelig forbrukslån på dagen på 2 minutter. Fantastisk!
Wiggo, daglig leder