Lån uten sikkerhet

Man kan låne opptil 250.000,- kroner uten sikkerhet. Det kreves riktignok endel dokumentasjon når man søker om et lån uten sikkerhet for å å få innvilget lånesøknader på usikrede lån.

Har du behov av kontanter, så er et lån uten sikkerhet ypperlig til å gjøre din kjøpekraft bedre.

Hva betyr lån uten sikkerhet?

Du trenger ikke å tilby banken/utlåneren sikkerhet i hjemmet ditt eller andre ting du eier. Du kan bruke pengene til hva du vil, uten at utlåneren stiller noen spørsmål ved det.

Hvis man ønsker å skaffe seg et lån uten sikkerhet, betyr det i praksis at man må søke på et forbrukslån. Forbrukslånene er lån som bankene gir ut hvor de ikke stiller krav om sikkerhet for pengene de låner ut. At bankene ikke sikrer lånet sitt, fører imidlertid til at de skrur opp renten til et høyere nivå enn de vanlige boliglånene og billånene. Allikevel kan man få forbrukslån som har gode betingelser hvis man er nøye med forarbeidet og kartlegger de behovene man har.

Videre på denne siden kan du lese mer om hva du kan gjøre for å finne det beste lånet uten sikkerhet. Lån365.no gir deg en god oversikt og sammenligning av lån uten sikkerhet.

Lån uten sikkerhet er en betegnelse for forbrukslån som utstedes uten pantsettelse i søkerens eiendeler eller verdigjenstander. Derfor er renten som tilbys med lån uten sikkerhet høyere enn renten som tilbys ved lån med sikkerhet.

Lån uten sikkerhet tilbys med flytende rente, og den nominelle renten som tilbys, kan varierere fra ca 8% til 23%. Rentesatsen bestemmes utifra lånetilbyderens vurdering av søkerens kredittvurdering og betalingsevne i tillegg til faktorer som størrelsen på lånebeløpet og nedbetalingstiden. Rentesatsen vil være lavest for et lån uten sikkerhet med det høyeste lånebeløpet og lengst mulig nedbetalingstid. Lån uten sikkerhet og forbrukslån utstedes som regel uten spørsmål om hva lånet skal benyttes til.

Det har aldri vært raskere eller enklere å låne penger enn med populære raske lån uten sikkerhet man finner på nettet. Man kan vanligvis få penger i bare 2-3 dager og du vil motta et svar i løpet av kort tid – det pleier å være slikt at man får svar på dagen. For å gjøre det lettere å se hvilke lån uten sikkerhet du kan søke om på nettet, har vi utarbeidet en liste over lån selskaper med relevant informasjon så du kan sammenligne lån basert på ulike faktorer – bl.a. rente, lånebeløp og kostnader.


Vurderinger

Jeg kan anbefale denne nettsiden til alle som er ute etter å finne en billig långiver.
Karianne, oversetter
Deres sammenligningstjeneste har gjort det veldig raskt og lett for meg å finne den beste långiveren. Tusen takk!
Jonas, fotograf
Med Lån365.no fant jeg et rimelig forbrukslån på dagen på 2 minutter. Fantastisk!
Wiggo, daglig leder