Hvordan vurderer Lån365.no långivere?

Lån365.no er en tjeneste på nett som er helt gratis. Den vurderer og sammenligner forskjellige selskaper som tilbyr ulike typer lån.

Når det gjelder å sammenligne låneselskaper og deres lån, er det en hel rekke faktorer som spiller en viktig rolle. Vi legger vekt til tilbakemeldinger fra kunder og så analyserer vi hele låneprosessen. Det innebærer at vi evaluerer hvor lang tid hver enkelt långiver brukte på å svare på søknaden, hvordan samtalen har vært og hva slags dokumentasjon krevdes. Selvfølgelig har vi tatt i betraktning hvor høy effektive renta er, eller hvor lenge det varer å få pengene utbetalt til sin konto.

Vi ser bort fra kundeservice og tjenestenivå heller. Vi mener at kundeservice burde være hjelpsom hver gang man har behov for det, det vil si at vi sammenligner tid långivere bruker på å svare på ulike spørsmål angående lån og låneprosess.

Det viktigste elementet av våre sammenligner er kostnaden på lånet. I dag finnes det mange forskjellige måter å presentere lånets kostnad på. Når man tar opp et lån, er noen kostnader og gebyr knyttet til det. Disse gebyrer inkluderer etableringsgebyr, månedsgebyr og andre gebyrer som utgjør hele kostnaden på lånet. Derfor bør du se på hva den effektive renta er når du vil vite hva lånet koster deg. Nominell rente er det årlige beløpet du betaler i prosent av hva du faktisk har i lån, og den må du altså legge på gebyrene for å se hva et lån egentlig koster. Med andre ord kan vi si at effektiv rente er lik nominell rente og gebyrer. Har du et lån på 80 000 kroner til 6% nominell rente, betaler du 4 800 kroner i året. Du må huske at termingebyrer kommer i tillegg, og du må ta hensyn til antall termingebyrer, terminer, behandlingsgebyrer samt depotgebyrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vurderinger

Jeg kan anbefale denne nettsiden til alle som er ute etter å finne en billig långiver.
Karianne, oversetter
Deres sammenligningstjeneste har gjort det veldig raskt og lett for meg å finne den beste långiveren. Tusen takk!
Jonas, fotograf
Med Lån365.no fant jeg et rimelig forbrukslån på dagen på 2 minutter. Fantastisk!
Wiggo, daglig leder